Actueel

Een nieuwe naam maar veel hetzelfde gebleven

Per 1 maart 2021 is de naam Schut Oosting Letselschade veranderd in Ratio Letselschade. De naam is anders maar onze persoonlijke aanpak en deskundigheid zijn hetzelfde gebleven. Ratio Letselschade is een van de grootste belangenbehartigers van werknemers in het onderwijs en hun gezinsleden. Dit mede door onze samenwerking met de Algemene Onderwijs Bond en het CNV. Meldingen van letselschade hebben onder andere betrekking op letsel als gevolg van valpartijen op gladde vloeren, geweld tegen personeel in het onderwijs maar ook letsel door personeel opgelopen in het verkeer of tijdens  bedrijfsuitjes.  Bijvoorbeeld een dossier waarbij  de deskundige van Ratio Letselschade  een medewerker van een school begeleidt die letsel heeft opgelopen tijdens een schoolreisje naar het buitenland en daar letsel oploopt. De verzekeraar van de school weigert over te gaan tot vergoeding van de schade waardoor Ratio in overleg met haar cliënt zal overgaan tot het starten van een procedure tegen de verzekeraar van de  werkgever.

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE