Actueel

Samenwerking met de Kunstenbond

De Kunstenbond en de aan de Kunstenbond gerelateerde organisaties zijn met Ratio Letselschade een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat de leden en gezinsleden van de Kunstenbond en de aan de Kunstenbond gerelateerde organisaties aanspraak kunnen maken op rechtshulp door de deskundige van Ratio Letselschade bij hen overkomen ongevallen op het werk, in het verkeer dan wel anderszins. Naast de leden en gezinsleden van onder andere de Kunstenbond behartigt  Ratio Letselschade ook al de belangen van de leden en gezinsleden van de Algemene Onderwijs Bond en van CNV Vakmensen voor overkomen ongevallen op het werk, in het verkeer, dan wel anderszins.

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE