Gevallen op werk

Ben je uitgegleden of gevallen op het werk? Dan heb je mogelijk recht op een schadevergoeding. Bedrijfsongevallen liggen dagelijks op de loer en komen helaas vaak voor. Dit kan leiden tot een lastige situatie met je werkgever. Bij Ratio Letselschade nemen we de zorgen rondom het juridische proces op ons. Wij voorzien onze klanten van gerichte juridische hulp nadat je bent uitgegleden of gevallen op werk.

Meld je schade binnen 1 minuut!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Marga WissinkMarga Wissink
17:39 11 May 23
Wij zijn zeer tevreden met de goede hulp van Jelmer de Jong bij het bedrijfsongeval van mijn man Leo.Samen met hem zijn wij tot een goed eindresultaat gekomen.Zal ratio letselschade zeker bij iedereen aanraden.
LinnLinn
10:00 25 Apr 23
Mijn man en ik hebben in 2017 een auto ongeluk gehad. Het duurde erg lang voor alles afgewikkeld was met de verzekering van de tegenpartij. In die periode van 6 jaar (2017 tot 2023) zijn we bijgestaan door Carolina Landstra, zij heeft ervoor gezorgd dat alles goed werd afgewikkeld. Wij zijn zeer tevreden!
Alhendi AlbaraziAlhendi Albarazi
12:12 12 Apr 23
De letselschadeprocedure is zeer goed uitgevoerd door Jelmer de Jong en door zijn professionele houding en prettige omgang zijn we tot een goed resultaat gekomen.
Ingrid NIngrid N
12:07 24 Mar 23
Goede hulp en veel geduld.Door een collega (onderwijs) werd ik erop geattendeerd dat ik voor mijn bedrijfsongeval, hulp bij Ratio Letselschade kan inschakelen en daar ben ik achteraf zeer content mee.Zelf had ik er niet bij stilgestaan.De hulp is enormEr wordt met je meegedachtEn op momenten dat je denkt dat het allemaal wel erg veel is, word je er met veel geduld en vriendelijkheid doorheen “getrokken”Het resultaat is dan ook zéér waarderend!Daarom mijn hartelijke dank voor deze goede hulp en het vriendelijke, geduldige bijstaan van Mayke Hoekstra!
Johan KoopJohan Koop
20:50 26 Jan 23
Ratio Letselschade is mij fantastisch van dienst geweest. Ik werd op 31 mei 2021, wachtend op mijn blauwe XR (motor) voor een verkeerslicht op de rondweg in Emmen, plotseling van achteren door een automobilist aangetikt. Ik kwam ten val en had wat last van mijn schouder en minimale schade aan de motor. De automobilist en ik spraken kort met elkaar en besloten er verder geen werk van te maken. Drie maanden verder, met de nodige pijn intussen, bleek na een MRI dat twee hoofdpezen in mijn schouder waren afgescheurd. Dat werd in december 2021 geopereerd en er werden de nodige kosten gemaakt. Voor eigen rekening want tja, ik had geen gegevens van de veroorzaker.Door een toevallig contact met Ratio Letselschade hoorde ik dat ook bij de eigen verzekeraar verhaal kan worden gehaald. Mayke Hoekstra heeft haar tanden erin gezet en door haar volharding is dat traject succesvol afgewikkeld. De schouder is geopereerd, de pezen vastgezet, ook al wordt dat nooit meer zoals het was. Het is weliswaar zuur, liever had ik zoiets niet meegemaakt uiteraard, maar het is in ieder geval enige genoegdoening, naast de vergoeding voor alle gemaakte kosten. Ratio leverde voor mij goed werk. Denk je ooit bij zoiets: 'laat maar', mijn advies is: informeer altijd even als je met letselschade in aanraking komt.Intussen heb ik maar een motor met een veel lagere zitpositie gekocht. Dan sta ik wel zo stevig (stoppen met rijden is uiteraard geen optie...😉).
sanderfiddelaarsanderfiddelaar
15:07 27 Dec 22
Ratio Letselschade heeft mij zeer goed geholpen in een periode van ongeveer 19 maanden. Met verzekeringen, schade vergoed krijgen kan lang duren maar op Ratio Letselschade kon ik al die tijd vertrouwen. Ze bleven er altijd achteraan zitten. En ik ben ze zeer dankbaar ervoor.
Marco KrabbenborgMarco Krabbenborg
10:22 12 Oct 22
Na mijn auto geluk heb ik juridische hulp gekregen van Ratio. Erg fijn om in deze stressvolle periode de afhandeling los te kunnen laten en je te kunnen richten op je herstel. Peter Blom heeft dit prima opgepakt. Ondersteuning, adviezen en tips op allerlei zaken was een verademing. Prima afgerond en ik ben weer volledig hersteld en een passende vergoeding gekregen. Top bedrijf
Lotte BrockerLotte Brocker
09:01 24 Aug 22
Jelmer de Jong is een hele fijne letselschade advocaat, omdat hij oprecht geïnteresseerd is met hoe het met je gaat na een ongeluk, maar ook regelmatig en goed contact met je onderhoud!!
Peter SchullerPeter Schuller
09:58 01 Jul 22
Mijn vrouw en ik hebben beide een ongeluk gehad waarbij we met name lichamelijke schade hebben opgelopen die vervolgens deels blijvende beperkingen opleverden. Wij zijn vervolgens bijgestaan door mr Jelmer de Jong van Ratio Letselschadebureau. Zijn transparante manier van werken spreekt ons aan. Door tussentijdse terugkoppeling werden we op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was. Het antwoord op een vraag werd nagenoeg binnen 2 dagen gegeven. Mede door zijn inzet hebben we beide een letselschadebedrag uitgekeerd gekregen, dat voor Nederlandse begrippen redelijk was. Kortom wij kunnen dit bureau bij u aanbevelen.
Rene BerndsRene Bernds
08:57 21 Jun 22
Dhr. Oosting van Ratio letselschade heeft ons op een zeer professionele wijze geholpen met onze schade afwikkeling. Zeer betrokken, goed bereikbaar, kennis van zaken en een warme persoonlijkheid.
js_loader

Wie is aansprakelijk wanneer je bent gevallen op het werk?

Ben je een medewerker van een organisatie zonder een vast contact? Ook dan geldt deze zorgplicht voor jou. Ook als je bijvoorbeeld als uitzendkracht of stagiair werkzaam bent en letselschade hebt opgelopen. Ratio Letselschade helpt je aan een passende letselschade claim nadat je bent gevallen op werk.

In de wet staat aangeschreven dat een werkgever plichten heeft over de veiligheid van zijn werknemers. In deze zorgplicht staat omschreven dat een werkgever er alles aan moet doen om een ongeval te voorkomen.

Ben je een medewerker van een organisatie zonder een vast contact? Ook dan geldt deze zorgplicht voor jou. Ook als je bijvoorbeeld als uitzendkracht of stagiair werkzaam bent en letselschade hebt opgelopen. Ratio Letselschade helpt je aan een passende letselschade claim nadat je bent gevallen op werk.

Wij werken nauw samen met:

CNV Vakmensen logo kunstenbond AOB Algemene Onderwijsbond

Letselschade nadat je bent uitgegleden op werk

Ben je uitgegleden op het werk? Wanneer je letselschade hebt opgelopen na een bedrijfsongeval zijn er meerdere vormen van schadevergoeding relevant. Een letselschadeclaim bestaat uit materiële schade, immateriële schade en is vaak een combinatie hiervan.

Bij materiële schade kun je denken aan alle schadeposten die je in je portemonnee raken. Dit kan een rekening zijn van het ziekenhuis, een rekening van kapotte kleding maar ook gederfde inkomsten.

Bij immateriële schade is het iets lastiger om de kosten uit te drukken in geld. Bij immateriële schade gaat het om het leed, pijn en verdriet dat iemand ondervindt ten gevolge van een ongeval. Hiervoor wordt een smartengeldvergoeding betaald.

Bij Ratio Letselschade helpen we je kosteloos rondom het gehele juridische proces nadat je letsel hebt opgelopen, doordat je bent uitgegleden op het werk.

“Zeer tevreden. Bij vragen snelle en duidelijke reactie. Top.”
Dhr. W. Stegeman

Je werkgever is (vrijwel altijd) verzekerd

Het kan soms een grote stap zijn voor veel mensen om een schadevergoeding te eisen nadat je op werk gevallen bent. Niemand wil de relatie met zijn werkgever beschadigen. In Nederland zijn vrijwel alle werkgevers verzekerd tegen de schade die voort kan vloeien uit bedrijfsongevallen. Wel zal de werkgever vaak een eigen risico hebben. Hierbij geldt; hoe lager de verzekeringspremie, hoe hoger het eigen risico is. Het is dan aan de werkgever, hoe hij dit risico wil inrichten.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Voorbeelden van letselschade na het uitglijden of vallen op werk

Wanneer je bent gevallen op werk heeft dit altijd een oorzaak. Iedere letselschade claim is natuurlijk anders, zo ook het letselschadebedrag. Een werkgever moet er alles aan doen om een ongeluk te voorkomen. Om een goed beeld te schetsen van mogelijke ongevallen hebben we enkele voorbeelden opgesteld:

  • Is je werkgever vergeten zout te strooien op de binnenplaats of parkeerplaats?
  • Ben je gestruikeld over rond liggende objecten op de werkvloer?
  • Ben je uitgegleden door water wat op de werkvloer ligt? Stond hier geen waarschuwingsbord bij?
  • Ben je ten val gekomen door het toedoen van iemand anders?

Ben je ten val bent gekomen door een van de redenen hierboven? Dan is er een grote kans dat je recht hebt op een letselschadeclaim. Ook wanneer de reden anders is dan hierboven vermeld kan het zijn dat je recht hebt op een letselschadeclaim.

“Zeer tevreden. Hele goede service. Zeer klantgericht. Een hart voor de zaak”
Mevr. M. Gerritsen

Wij stellen je werkgever aansprakelijk

Ben je ten val bent gekomen door een van de redenen hierboven? Dan is er een grote kans dat je recht hebt op een letselschadeclaim. Ook wanneer de reden anders is dan hierboven vermeld kan het zijn dat je recht hebt op een letselschadeclaim.

Deze juridische hulp is altijd geheel kosteloos voor jou. De kosten die gemaakt worden tijdens dit juridisch proces worden vergoed door de aansprakelijke partij. Deze kosten worden niet in mindering gebracht op het bedrag waar jij recht op hebt.

Gevallen op werk? Ratio Letselschade helpt jou kosteloos aan een schadevergoeding

Gevallen op werk of uitgegleden op het werk? Wij weten hoe vervelend het kan zijn om met je werkgever in een juridisch conflict te raken. Echter is het een verzekeringskwestie. Wij zullen allereerst de werkgever formeel aansprakelijk stellen maar daarbij vragen wij gelijk of jouw werkgever onze brief wil doorsturen naar zijn verzekeraar. Daarna hebben wij geen contact meer met jouw werkgever maar is het een verzekeringskwestie en hebben wij alleen contact met de verzekeraar.

Wij nemen alle zorgen rondom het juridische proces kosteloos op ons. Ratio Letselschade helpt jou aan een passende schadevergoeding nadat je bent uitgegleden of gevallen op werk.

Vragen?

Heb je letselschade opgelopen en zit je met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat je zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat jouw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij werken landelijk en helpen je graag, waar je ook woont!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Vestigingen
Stationsstraat 29a
9401 KW Assen

Vlijtseweg 188
7317 AL Apeldoorn

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade