Huishoudelijke hulp

Wat wij doen

Kan hulp in huis na een ongeval vergoed worden?

Het herstel na een ongeval kan zwaar zijn – zo zwaar dat u het huishouden of klussen in en rondom de woning niet zelf meer op kunt pakken. Het letsel/herstel kan met zich meebrengen dat u niet in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren of klussen in en om de woning te verrichten. U heeft tijd nodig om te herstellen, en wij helpen u graag om de hulp in het huishouden vergoed te krijgen.

Mantelzorg vergoeden

Of het nu om een professionele schoonmaker, tuinman, of mantelzorg met behulp van vrienden en familie gaat: de kosten kunnen (deels) worden vergoed zodat u de betrokkenen kunt compenseren voor de hulp die zij u bieden.

 

Hoe kan ik hulp in huis vergoed krijgen?

Heeft u vragen? Bel ons dan meteen even om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Nemen we de stappen door, en vertellen wij u wat er mogelijk is.

Wat doen wij nog meer

Wij kunnen u helpen op het gebied van:

Meer weten over hoe een letselschade proces verloopt? Lees dan  meer over de werkwijze van Ratio Letselschade →

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Vestigingen
Stationsstraat 29a
9401 KW Assen

Vlijtseweg 188
7317 AL Apeldoorn

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE