Huishoudelijke hulp

Wat wij doen

Kan hulp in huis na een ongeval vergoed worden?

Het herstel na een ongeval kan zwaar zijn – zo zwaar dat je het huishouden of klussen in en rondom de woning niet zelf meer op kunt pakken. Het letsel/herstel kan met zich meebrengen dat je niet in staat bent om huishoudelijke taken uit te voeren of klussen in en om de woning te verrichten. Je hebt tijd nodig om te herstellen, en wij helpen jou graag om de hulp in het huishouden vergoed te krijgen.

Mantelzorg vergoeden

Of het nu om een professionele schoonmaker, tuinman, of mantelzorg met behulp van vrienden en familie gaat: de kosten kunnen (deels) worden vergoed zodat je de betrokkenen kunt compenseren voor de hulp die zij jou bieden.  

Hoe kan ik hulp in huis vergoed krijgen?

Heb je vragen? Bel ons dan meteen even om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Nemen we de stappen door, en vertellen wij wat er voor jou mogelijk is.

Wat doen wij nog meer

Wij kunnen je helpen op het gebied van:

Meer weten over hoe een letselschade proces verloopt? Lees dan  meer over de werkwijze van Ratio Letselschade →

Vragen?

Heb je letselschade opgelopen en zit je met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat je zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat jouw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij werken landelijk en helpen je graag, waar je ook woont!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Vestigingen
Stationsstraat 29a
9401 KW Assen

Vlijtseweg 188
7317 AL Apeldoorn

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade