Letselschade Groningen

Letselschade opgelopen in Groningen of omgeving? De professionals van Ratio Letselschade staan je bij tijdens het gehele juridische proces. Wij zijn actief door het hele land en komen indien gewenst bij jou op bezoek om het voorval te bespreken. Vervolgens dienen wij letselschadevergoeding in en stellen we de verzekeraar van de veroorzaker aansprakelijk.

Behoefte aan ondersteuning of een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag bij tijdens het afhandelen van de letselschade in Groningen!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Marga WissinkMarga Wissink
17:39 11 May 23
Wij zijn zeer tevreden met de goede hulp van Jelmer de Jong bij het bedrijfsongeval van mijn man Leo.Samen met hem zijn wij tot een goed eindresultaat gekomen.Zal ratio letselschade zeker bij iedereen aanraden.
LinnLinn
10:00 25 Apr 23
Mijn man en ik hebben in 2017 een auto ongeluk gehad. Het duurde erg lang voor alles afgewikkeld was met de verzekering van de tegenpartij. In die periode van 6 jaar (2017 tot 2023) zijn we bijgestaan door Carolina Landstra, zij heeft ervoor gezorgd dat alles goed werd afgewikkeld. Wij zijn zeer tevreden!
Alhendi AlbaraziAlhendi Albarazi
12:12 12 Apr 23
De letselschadeprocedure is zeer goed uitgevoerd door Jelmer de Jong en door zijn professionele houding en prettige omgang zijn we tot een goed resultaat gekomen.
Ingrid NIngrid N
12:07 24 Mar 23
Goede hulp en veel geduld.Door een collega (onderwijs) werd ik erop geattendeerd dat ik voor mijn bedrijfsongeval, hulp bij Ratio Letselschade kan inschakelen en daar ben ik achteraf zeer content mee.Zelf had ik er niet bij stilgestaan.De hulp is enormEr wordt met je meegedachtEn op momenten dat je denkt dat het allemaal wel erg veel is, word je er met veel geduld en vriendelijkheid doorheen “getrokken”Het resultaat is dan ook zéér waarderend!Daarom mijn hartelijke dank voor deze goede hulp en het vriendelijke, geduldige bijstaan van Mayke Hoekstra!
Johan KoopJohan Koop
20:50 26 Jan 23
Ratio Letselschade is mij fantastisch van dienst geweest. Ik werd op 31 mei 2021, wachtend op mijn blauwe XR (motor) voor een verkeerslicht op de rondweg in Emmen, plotseling van achteren door een automobilist aangetikt. Ik kwam ten val en had wat last van mijn schouder en minimale schade aan de motor. De automobilist en ik spraken kort met elkaar en besloten er verder geen werk van te maken. Drie maanden verder, met de nodige pijn intussen, bleek na een MRI dat twee hoofdpezen in mijn schouder waren afgescheurd. Dat werd in december 2021 geopereerd en er werden de nodige kosten gemaakt. Voor eigen rekening want tja, ik had geen gegevens van de veroorzaker.Door een toevallig contact met Ratio Letselschade hoorde ik dat ook bij de eigen verzekeraar verhaal kan worden gehaald. Mayke Hoekstra heeft haar tanden erin gezet en door haar volharding is dat traject succesvol afgewikkeld. De schouder is geopereerd, de pezen vastgezet, ook al wordt dat nooit meer zoals het was. Het is weliswaar zuur, liever had ik zoiets niet meegemaakt uiteraard, maar het is in ieder geval enige genoegdoening, naast de vergoeding voor alle gemaakte kosten. Ratio leverde voor mij goed werk. Denk je ooit bij zoiets: 'laat maar', mijn advies is: informeer altijd even als je met letselschade in aanraking komt.Intussen heb ik maar een motor met een veel lagere zitpositie gekocht. Dan sta ik wel zo stevig (stoppen met rijden is uiteraard geen optie...😉).
sanderfiddelaarsanderfiddelaar
15:07 27 Dec 22
Ratio Letselschade heeft mij zeer goed geholpen in een periode van ongeveer 19 maanden. Met verzekeringen, schade vergoed krijgen kan lang duren maar op Ratio Letselschade kon ik al die tijd vertrouwen. Ze bleven er altijd achteraan zitten. En ik ben ze zeer dankbaar ervoor.
Marco KrabbenborgMarco Krabbenborg
10:22 12 Oct 22
Na mijn auto geluk heb ik juridische hulp gekregen van Ratio. Erg fijn om in deze stressvolle periode de afhandeling los te kunnen laten en je te kunnen richten op je herstel. Peter Blom heeft dit prima opgepakt. Ondersteuning, adviezen en tips op allerlei zaken was een verademing. Prima afgerond en ik ben weer volledig hersteld en een passende vergoeding gekregen. Top bedrijf
Lotte BrockerLotte Brocker
09:01 24 Aug 22
Jelmer de Jong is een hele fijne letselschade advocaat, omdat hij oprecht geïnteresseerd is met hoe het met je gaat na een ongeluk, maar ook regelmatig en goed contact met je onderhoud!!
Peter SchullerPeter Schuller
09:58 01 Jul 22
Mijn vrouw en ik hebben beide een ongeluk gehad waarbij we met name lichamelijke schade hebben opgelopen die vervolgens deels blijvende beperkingen opleverden. Wij zijn vervolgens bijgestaan door mr Jelmer de Jong van Ratio Letselschadebureau. Zijn transparante manier van werken spreekt ons aan. Door tussentijdse terugkoppeling werden we op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was. Het antwoord op een vraag werd nagenoeg binnen 2 dagen gegeven. Mede door zijn inzet hebben we beide een letselschadebedrag uitgekeerd gekregen, dat voor Nederlandse begrippen redelijk was. Kortom wij kunnen dit bureau bij u aanbevelen.
Rene BerndsRene Bernds
08:57 21 Jun 22
Dhr. Oosting van Ratio letselschade heeft ons op een zeer professionele wijze geholpen met onze schade afwikkeling. Zeer betrokken, goed bereikbaar, kennis van zaken en een warme persoonlijkheid.
js_loader

Professionele hulp bij letselschade in Groningen

Voor kosteloze hulp bij letselschade in Groningen moet je bij Ratio zijn. Wij ontzorgen jou graag op juridisch gebied. Er komt namelijk al genoeg op je af na het oplopen van letselschade. Dankzij onze ervaring van ruim 14 jaar kunnen wij zeer goed inschatten wat jouw situatie nodig heeft en onze werkzaamheden daarop aansluiten. Om de kwaliteit van onze service te waarborgen laten wij ons beoordelen door Stichting De Letselschade Raad en beschikken wij over het Nationaal Keurmerk Letselschade. Daarnaast is een groot aantal van onze letselschadejuristen erkend NIVRE Register-Expert.

We nemen de juridische stappen voor jou uit handen zodat je krijgt waar je recht op hebt en zonder dat jij je daar extra voor hoeft in te spannen.

 

Wij werken nauw samen met:

CNV Vakmensen logo kunstenbond AOB Algemene Onderwijsbond

Letselschade opgelopen, wat nu?

Wanneer je een bedrijfsongeval of een verkeersongeluk hebt gehad en daar fysieke of geestelijke klachten aan hebt overgehouden, dan wordt de schade die je daardoor lijdt, letselschade genoemd. Letselschade is te verhalen op de partij die verantwoordelijk is voor het ongeval of bij je werkgever. Het verhalen van de schade kan echter zeer gecompliceerd zijn en lang duren omdat de aansprakelijkheid aangetoond dient te worden. Wil je weten of je recht hebt op een schadevergoeding of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze letselschadejuristen in Groningen helpen je graag!

“Snel, to the point, Het nakomen van afspraken, heel behulpzaam. Ik ben 100% tevreden!”
Dhr. B. Prins

Hoe gaan wij te werk bij letselschade in Groningen?

Bij Ratio Letselschade sta jij als cliënt centraal. Wij vinden een persoonlijke aanpak van groot belang en komen daarom ook bij jou langs in Groningen of omgeving om de situatie te bespreken. Vervolgens bepalen we de hoogte van de letselschadeclaim en verhalen we de schade bij de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval. Wanneer de aansprakelijkheid is erkend zorgen wij dat jij zo snel mogelijk een voorschotbedrag overgemaakt krijgt.

Waar wij jou bij kunnen helpen

Je kunt op veel verschillende manieren letselschade oplopen. Wij kunnen je in nagenoeg iedere situatie bijstaan met juridisch advies. Hieronder vind je enkele voorbeeldsituaties waarin wij je kunnen helpen in Groningen:

Mocht jouw situatie er niet tussen staan, neem dan vooral contact met ons op. Dan kijken onze letselschadejuristen naar de mogelijkheden voor het claimen van jouw letselschade in Groningen. 

  Vragen?

  Heb je letselschade opgelopen en zit je met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat je zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

  Laat jouw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  Wij werken landelijk en helpen je graag, waar je ook woont!

  Meld je schade binnen 1 minuut!

  Meld je schade binnen 1 minuut!

  Vestigingen
  Stationsstraat 29a
  9401 KW Assen

  Vlijtseweg 188
  7317 AL Apeldoorn

  Postbus 131
  9400 AC Assen

  Blijf op de hoogte!

  Volg ons ook hier:

  Nationaal Keurmerk Letselschade