Overlijdensschade

Wat wij doen

Wat is overlijdensschade?

Er is niets zo verdrietig als het verlies van een dierbare: zeker wanneer dit het gevolg is van een ongeval. De schok is groot, en het verdriet en de onzekerheid overweldigend. Hoewel we de pijn niet kunnen verzachten, kunnen we er wel voor zorgen dat de verzekeraar het levensonderhoud van de nabestaanden moet vergoeden.

Hoe wordt de overlijdensschade bepaald?

Het gaat in dit geval in grote lijnen om de partner en kinderen van de overledene – die ieder een eigen vorderingsrecht hebben. Het berekenen van overlijdensschade is een complex proces, gezien aspecten als onderhoud van de woning, het wegvallen van inkomen, kinderopvang, de kosten van een begrafenis of crematie en een mogelijke levensverzekering stuk voor stuk een rol spelen. De omvang van de overlijdensschade wordt dan ook bepaald door onder andere deze verschillende zaken.

 

Wat te doen bij overlijdensschade?

Heeft u vragen? Bel ons dan meteen even om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Nemen we de stappen door, en vertellen wij u wat er mogelijk is.

Wat doen wij nog meer

Wij kunnen u helpen op het gebied van:

Meer weten over hoe een letselschade proces verloopt? Lees dan  meer over de werkwijze van Ratio Letselschade →

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Vestigingen

Stationsstraat 29a
9401 KW Assen

Vlijtseweg 188
7317 AL Apeldoorn

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE