Referentie

als je in de moeilijke tijd van lichamelijk herstel en de strijd die je moet leveren tegen de verzekering van een tegenpartij kunt worden bij gestaan door iemand zoals hem, dan is dat meer dan goud waard

André Rotte staat voor oa deskundigheid, professionaliteit en doorzettingsvermogen. Heel erg bedankt daarvoor! Mijn zaak is al bij verschillende letselschadebureaus in behandeling geweest. De één maakte zich alleen maar druk om de gemaakte kosten van bijv. ambulancerit enz. die voor rekening zouden komen voor mijn eigen verzekering. De volgende letselschade “expert” heeft een tijd lang geprobeerd om mij te vertegenwoordigen en ging mij uiteindelijk dwingen om tot een slot betaling over te gaan. Hierbij kreeg ik sterk de indruk dat er belangenverstrengeling gaande was tussen hem en de tegenpartij. Ook bij deze behartiger draaide de zaak uiteindelijk dus niet om mij, maar ging hij voor zijn eigen winst. Een volgende zag er waarschijnlijk te weinig winst in voor zichzelf en wederom werd ik afgescheept en werd me gezegd dat ik moest schikken. Via een kennis werd ik vervolgens geattendeerd op Schut en Oosting en is mijn zaak door André Rotte overgenomen. Hij heeft zich er vervolgens hard voor gemaakt dat ik heb gekregen waar ik recht op had en zorgde ervoor dat de schikking 2 keer zo hoog werd als waarmee ik in eerste instantie akkoord zou moeten gaan. In het hele traject voor de schikking heeft hij mij gehoord en heeft hij mij de ruimte en tijd gegeven om het goed te kunnen afsluiten zoals ik het graag wilde. Het leed dat je door een ongeluk wordt aangedaan kan niemand van je overnemen, maar als je in de moeilijke tijd van lichamelijk herstel en de strijd die je moet leveren tegen de verzekering van een tegenpartij kunt worden bij gestaan door iemand zoals hem, dan is dat meer dan goud waard. Ik zal hem dan ook aan iedereen willen aanbevelen! Wat ik verder nog graag wil delen is dat: Wat je letselschadeadviseur je ook voorhoudt, overstappen naar een betrouwbare behartiger zoals Schut en Oosting is altijd mogelijk en zeker de moeite waard!
Mw. M.H. Uil

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE