Referentie

Andre en zijn collega’s hebben echter ook laten zien in woorden en daden dat zij verder gaan dan alleen maar een letselschade behandeling

Middels dit schrijven wil ik iedereen binnen Schut-Oosting maar met name Dhr.Andre Rotte bedanken voor het tot een goed einde brengen van mijn letselschade en alles wat zij voor mij en mijn ouders hebben betekend. Daar waar een andere lestelschade behandelaar er maar niet in slaagde om ook maar iets gedaan te krijgen bij de tegenpartij wist Schut-Oosting in Andre Rotte de juiste persoon naar voren te schuiven. Door enkele eenvoudige tips aan mij door te schuiven wist Andre binnen zeer korte tijd de aansprakelijkheid gedaan te krijgen. Andre en zijn collega’s hebben echter ook laten zien in woorden en daden dat zij verder gaan dan alleen maar een letselschade behandeling. Als persoon en als gezin hadden wij het zonder de hulp van Andre en collega’s niet kunnen redden en zouden we op enorme problemen zijn gestoten. De behandeling van deze zaak ging veel,veel verder dan een letselschade zaak en zowel ik als mijn ouders willen hierbij hun dank nogmaals uitdrukken middels dit schrijven. Uiteraard zullen wij een ieder raden om hun zaak te laten behandelen door Schut-Oosting.
Mw. J. Dibbets

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE