Referentie

Dankzij de heer mr. Oosting is deze zaak bij de commissie glansrijk gewonnen

Wij willen u hartelijk bedanken voor het behaalde eind resultaat van de letselschade procedure. Na jaren lang strijd te hebben gevoerd met een andere belangen behartiger richting de tegenpartij, zijn we blij dat we de laatste twee jaren voor uw kantoor hebben gekozen. Eindelijk kwam het goed. Een hele lange zware weg was het met vernederingen, en zelfs een weg naar de commissie gelijke behandeling te Utrecht. Dankzij de heer mr. Oosting is deze zaak bij de commissie glansrijk gewonnen. Voor iedereen die hulp nodig heeft in een letselschade procedure kan ik uw kantoor van harte aanbevelen. We hebben het als heel prettig ervaren dat de communicatie lijnen bij uw bedrijf kort zijn. Er werd accuraat gewerkt en een oplossing kwam er altijd. Bedankt voor alle goede zorgen, het heeft ons veel rust gebracht en het heeft ons gesteund. Mede namens mijn dochter, heel veel dank.
Fam. B.

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE