Referentie

De empathie die Jelmer toonde heb ik in alle tijd bij het FNV nooit gezien

Ik ben vanaf het begin tot aan het eind zeer tevreden, of liever gezegd meer dan tevreden geweest. De empathie die Jelmer toonde heb ik in alle tijd bij het FNV nooit gezien. Jelmer kwam hiernaar toe vanaf het oosten, terwijl mevrouw van de FNV 5 km verderop zat pas kwam nadat ik na 3 jaar schande sprak dat ik haar nooit persoonlijk gezien had. Als er een mail gestuurd was, belde Jelmer mij op op of stuurde een mail terug. Bij de FNV moest ik soms 8 weken wachten op antwoord. Achteraf had ik Jelmer vanaf de eerste dag na mijn operatie moeten tegenkomen. Ik denk dat dan het Diakonessenhuis door het stof had moeten kruipen. Dank voor alle inzet van dit kantoor, met name aan Jelmer.
Mevr. Van den Broek te Utrecht

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE