Referentie

Het moge duidelijk zijn dat wij behoren tot uw “fanclub”

Essenties: Openheid, duidelijkheid en eerlijkheid / snelheid / integriteit / no- nonsense aanpak / inzet / beloftes en afspraken nakomen / korte lijnen / bereikbaarheid / vriendelijkheid / goede contactuele eigenschappen.

Bent u op zoek naar een echte letselschade SPECIALIST die de weg weet in het schimmige labyrint van letselschadeland? Een specialist op wie bovenstaande essenties / trefwoorden van toepassing zijn? Ja ?

Neem dan contact op met mr. J.H. Oosting van letselschade bureau Schut | Oosting letselschade te Assen / Annen. Heer Oosting, onze hartelijke dank voor uw hulp, steun en inzet bij de diverse letselschade procedures. Het moge duidelijk zijn dat wij behoren tot uw “fanclub”.
Mw. R. en Dhr. B. Post te Rolde

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE