Referentie

Meneer Oosting was betrokken en maakte de indruk dat dit werk voor hem meer is dan geld verdienen

Werkelijk een bijzondere gang van zaken. Nadat mijn dochtertje door een hond was gebeten in het aangezicht heb ik een letselschadeadvocaat benaderd die nooit meer contact op nam. Via de onderwijsbond kwam ik in contact met Schut Oosting. Meneer Oosting kwam bij mij thuis om de zaak door te nemen en later ook nog eens om de zaak definitief af te handelen met een zeer tevredenstellend resultaat. Op momenten dat ik vergat iets op te sturen werd ik daar aan herinnerd door Oosting (bij andere advocaten is dat altijd omgekeerd het geval). Meneer Oosting was betrokken en maakte de indruk dat dit werk voor hem meer is dan geld verdienen. Het contact was erg plezierig.
Dhr. R. van Haften

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE