Referentie

Uw hulp is aanbevelingswaardig

Hiermee wil ik u hartelijk danken voor de grote inzet uwerzijds bij het afwikkelen van de letselschade ten gevolge van het autoongeluk op 23 maart 2007 waarbij mijn vrouw blijvend lichamelijk letsel heeft opgelopen en er ook nog weinig verbetering in zicht is. Gelukkig ben ik zelf nu aardig hersteld behalve het lopen valt me nog zwaar en is er misschien weinig verbetering gezien mijn leeftijd in aanmerking genomen. Der halve zijn wij zeer blij met de financiële afwikkeling uwerzijds en voor ons een zorg minder. Nogmaals ook namens mijn vrouw heel hartelijk dank voor de goede afwikkeling en begeleiding vanaf begin tot einde en daar zijn wij erg blij mee. Uw hulp is aanbevelingswaardig voor de volgende slachtoffers bij ongelukken.
Fam. K.

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Hoofdkantoor

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE