Vacature werkstudent bij Ratio Letselschade

Ben je op zoek naar een bijbaan? En wil je tijdens jouw studie praktijkervaring opdoen op het gebied van letselschade? Dan maken wij graag kennis met jou.

Ons kantoor

Ons kantoor valt te omschrijven als een persoonlijk, juridisch kantoor, waarbij wij alleen letselschadezaken behandelen in het belang van slachtoffers. Het vaste team bestaat voornamelijk uit gezellige en hardwerkende twintigers en dertigers, die een passie hebben voor letselschade.

 Wij staan slachtoffers bij in het verhalen van de schade die zij hebben opgelopen ten gevolge van een ongeval (hierbij valt o.a. te denken aan verkeersongevallen en bedrijfsongevallen).

Wij zijn gevestigd naast het station in Assen (totale reisafstand naar ons kantoor vanaf Groningen CS is slechts 16 minuten).

Functieomschrijving

Als werkstudent sta je onze juristen bij met hun dagelijkse werkzaamheden. Je helpt ze met het behandelen van de dossiers van A tot Z. Deze dossiers variëren van licht tot zwaar letsel. De taken zijn zeer divers en kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:
– opstellen van schadestaten;

– opvragen van medische informatie;
– contact opnemen met verschillende partijen;
– zoeken van jurisprudentie en/of wet- en regelgeving;

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een WO/HBO studie (Nederlands) recht;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
    van de Nederlandse taal;
  • je bent leergierig en ambitieus;
  • je bent resultaatgericht;
  • je bent vriendelijk, empathisch en klantgericht;
  • je hebt een dienstverlenende instelling;
  • je bent analytisch sterk
  • je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 8 uur in de week;

Wat bieden wij?

Een baan als werkstudent is de ideale manier om onze branche te leren kennen. Je doet ervaring op in de praktijk. Je werkt in een gezellig team waar het samen behalen van het optimale resultaat centraal staat. Hiervoor krijg je een passende vergoeding. Eventueel zicht op een baanaanbod na een afgeronde studie.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Stuur een WhatsApp bericht naar Carolina op 06-29940789/ of klik hier om jouw telefoonnummer achter te laten.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om deze via WhatsApp te stellen of te bellen met Carolina.

mr. C. (Carolina) Landstra, NIVRE-re

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Vestigingen
Stationsstraat 29a
9401 KW Assen

Vlijtseweg 188
7317 AL Apeldoorn

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE