Waarom wij

Wij zijn Ratio Letselschade

We zetten iedere dag alles op alles

Wij zijn Ratio Letselschade: een kantoor met veel ervaring op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Als juristen zijn wij gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid, schadeberekening en vaststelling van medische en juridische causaliteit.

Dag in dag uit, worden wij geconfronteerd met het verdriet, de verwarring en de frustratie van mensen in een onzekere situatie. En als mensen, raakt dit ons. Dit motiveert ons dan ook iedere dag weer om alles op alles te zetten om de opgelopen schade op zoveel mogelijk manieren financieel vergoed te krijgen.

De focus ligt op u

Wij willen optimale juridische bijstand kunnen bieden, en werken dan per periode ook aan een beperkt aantal zaken. We vinden het belangrijk om iedere zaak de tijd en energie te geven die het verdient.

Letselschade keurmerk

We hebben ons aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade én de Gedragscode Behandeling Letselschade. Zo weet u dat onze dienstverlening en bedrijfsvoering altijd aan de hoogst gestelde eisen voldoet.

Onafhankelijk en kosteloos

Wij vinden onafhankelijkheid essentieel en hebben geen afspraken of contracten met verzekeraars. Wanneer er een partij aansprakelijk gesteld kan worden, is onze hulp gratis. We kunnen de gemaakte kosten vaak rechtstreeks op de aansprakelijke partij verhalen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen, heeft u vragen of wilt u gewoon even kennis maken? Bel ons dan meteen even om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Nemen we de stappen door, en vertellen wij u wat er mogelijk is.

Vragen?

Heb je letselschade opgelopen en zit je met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat je zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat jouw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Wij werken landelijk en helpen je graag, waar je ook woont!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Meld je schade binnen 1 minuut!

Vestigingen
Stationsstraat 29a
9401 KW Assen

Vlijtseweg 188
7317 AL Apeldoorn

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE