Smartengeld

Wat wij doen

Wat is smartengeld?

Wanneer er sprake is van letselschade kan er zowel vermogensschade als smartengeld verhaald worden. Smartengeld is een vergoeding voor het leed (o.a. pijn, verdriet) wat u ondervindt ten gevolge van het ongeval.

Op hoeveel smartengeld heb ik recht?

Om de omvang van het smartengeld te bepalen zijn verschillende omstandigheden van belang: en geen persoon, letsel of ongeval is hetzelfde. Waar de focus vaak op ‘vergelijkbare situaties’ gelegd wordt, geloven wij dat ook de ernst van het letsel, de gevolgen van het ongeval op je sociale leven en eventuele bijzondere omstandigheden van belang zijn.

 

Heb ik recht op smartengeld?

Heeft u vragen? Bel ons dan meteen even om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Nemen we de stappen door, en vertellen wij u wat er mogelijk is.

Wat doen wij nog meer

Wij kunnen u helpen op het gebied van:

Meer weten over hoe een letselschade proces verloopt? Lees dan  meer over de werkwijze van Ratio Letselschade →

Vragen?

Heeft u letselschade opgelopen en zit u met vragen? Laat ons de onzekerheden voor uw wegnemen. Wij weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat u zelf op juridisch en financieel gebied geen zorgen hoeft te maken.

Laat uw contactgegevens achter via het formulier voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij werken landelijk en helpen u graag, waar u ook woont!

Bel mij

Telefoon

Vestigingen

Groningerstraat 94
9401 BN Assen

Vlijtseweg 188 
7317 AL Apeldoorn

Postbus 131
9400 AC Assen

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook hier:

Nationaal Keurmerk Letselschade | NIVRE